MARDİN / ARTUKLU - Boztepe Mahmut Can İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

HEDEF 2024 LGS PROJESİ KAPSAMINDA TÜM OKULA DENEME SINAVLARIMIZA DEVAM EDİYORUZ.

Mrt

2023 - 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM Yılı genel veli toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz (Çocukları) için çaba harcayan, destek veren tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yazar-çocuk buluşması için Tülin Kozikoğlu ile iletişim sağlandı ve çevrimiçi etkinlik yapıldı. Yazarımız Dondurma Yok Mu Peli hikayesini çocuklara anlattı ve etkinlikler yapıldı.

Ock

Etkileşimli kitap okuma 2. etkinlik olarak Bu Kış Uyumasak Olmaz mı? hikayesi ile etkinlikler yapıldı

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMA 2. ETKİNLİK OLARAK BU KIŞ UYUMASAK OLMAZMI?  HİKAYESİ İLE ETKİNLİKLER YAPILDI.

Ara

Okulumuz öğrencilerine ilk yardım eğitimleri verildi.

Ara

Hedef 2024 LGS kapsamında okulumuzda deneme sınavı yapıldı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamına aileler ve çocukların katılımıyla ''KİTAP HASTAHANESİ'' etkinliğimizi gerçekleştirdik

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında YUMAK kelimesini bütünleştirilmiş etkinliklerle velilermizle öğrendik.